World Wide Web
3

Webdesign

För några dagar sedan fick jag en kommentar av fina Linn. Hon gillade min bloggdesign och frågade om jag skulle kunna hjälpa till med hennes. Såklart att jag accepterade detta 🙂 Det finns ingenting som är mer roligt än design och att göra det för någon annan har jag aldrig gjort, så det lät spännande. Jag gav några förslag om hur sidan ska se ut, men hon önskade min hemsida som en grund och det blev så.

 Nu har jag jobbat med den i några timmar och de flesta saker har jag gjort klart, tillräckligt för att den inte ska ligga nere längre. Kvar finns det att putsa den fint och lösa några konflikter bl.a med språket, men innan jag gör något mer måste vi prata om nästa steg, men hon sover nu och jag ska snart hem från jobbet och någon gång måste jag sova också, så det finns massor med tid för planering.

 Jag bara undrar vad hon kommer att tycka då hon vaknar och ser sin nya hemsida.

 Vad tycker ni, kommer hon att bli glad? 🙂

Before

Before

After

Och här kommer länken till Linns blogg >Under Min Hud<

3 Svar till “Webdesign”

 1. Frogprincess oktober 25, 2010 på 08:46 #

  Hon kommer att bli jätteglad 🙂
  (Hittade din sida som en liten annons på bloglovin. Blev nyfiken och tittade in)

 2. Linn oktober 25, 2010 på 09:26 #

  Jag är jätteglad över den 🙂
  //Linn

 3. Linn oktober 27, 2010 på 07:29 #

  Vilken fin design du har nu förresten 🙂

Lämna ett svar:

Gravatar Image