World Wide Web
2

Liten undran …

 Vad tycker ni? Bör jag byta mitt domänamn till thebloggingthing.com eller ska jag lämna allt som det är just nu?

Det är en stor process att flytta en hel hemsida någonstans och dumt att göra det flera gånger. En gång räcker det och därför beslutet bör vara definitivt.

Jag vill gärna höra vad andra tycker. Så tveka inte att hjälpa till mig lite i detta för mig svåra beslutet 🙂

2 Svar till “Liten undran …”

 1. Gretteheims Källa oktober 27, 2010 på 09:55 #

  Varför skall du byta överhuvudtaget?
  Visserligen kan det var kul att bygga Rom en gång till?
  Men tro mig, det blir ett himla jobb och en ”stadsplanering” som kommer att göra dig sömnlös. Och när du väl somnat kommer du att vakna eftersom du drömt en dröm där det sista du drömde var när du skrek Heureka! När du nu är vaken måste du upp och sätta på datorn mitt i natten, innan du glömmer den algoritm du löste i drömmen.

  Mitt råd är: låt det vara som det är.
  Med vänliga hälsningar

 2. Linn oktober 27, 2010 på 10:19 #

  Jag tycker du ska låta det vara som det är. Jag har velat byta till linnmarkstedt.se så det finns de som vill ha det omvända också 🙂 Men jag tror det är bäst att nöja sig med det man har, säkert mycket jobb kring en domänflytt.

Lämna ett svar:

Gravatar Image