World Wide Web
0

Vintage Twitter, YouTube, Facebook and Skype annonser

 Om du lägger ihop Retro och Vintage med lite High Tech vad kommer du att få?

Svaret är Retro Futurism.

 Maximidia tog ett steg i rätt riktning när de utformade annonser med vintage och retro stil för att marknadsföra deras seminarier. De tog några av våra mest populära hemsidor YouTube, Facebook, Twitter och Skype, och presenterade dem i en rolig och retro stil. Ett tema var  ”Everything Ages Fast” och det innehållet som dessa sociala medier erbjuder fångades på ett anmärkningsvärt sätt.

 Personligen har jag alltid gillat annonser och affischer i vintage stil  som påminner om det enkla men innehållsrika livet som våra farföräldrar hade. Åh, man måste bara älska vintage! Kolla på tjejens dator! Så intressant är den! Kan någon designa en sådan till mig? Om de bara hade sådana datorer på 1950-talet …

 

 De på Maximidia har affischer i hög resolution för nerladdning. Hela 30 x 45 cm! Så klart kan vi inte printa ut dem i hela storleken med våra enkla hemmaskrivare, men för de som vill ha dem blir det inte svårt att hitta ett sätt. Det finns en massa hemsidor som tar emot beställningar genom internet, men för att börja med måste man ladda ner bilder och här är länken http://www.maximidiavintageads.com/

Wow. Det är tyst här ...

Var den första att starta konversation!

Lämna ett svar:

Gravatar Image