World Wide Web
5

Google AdWords 10 års jubileum

 Det var någon gång under december som jag fick ett jättefint videotack från Google. Jag blev mest imponerad för att det var personligt, avsedd bara för mig och med tanke på hur många kunder Google Adwords har och hur många sådana videor fick de skapa kan man bara säga ”Wow Google, you’re the best!”.

 Så här skrev dem i mailet jag fick:

 ”För bara tio år sedan la ett litet team till frasen ”Se din annons här” bredvid våra sökresultat. Några minuter senare la den första AdWords-kunden upp en annons för levande humrar via postorder.Nu, tio år och miljardtals annonser senare, vill vi fira AdWords 10-årsdag genom att tacka dig för att du annonserar hos oss. Som ett litet tecken på vår uppskattning får du det här personliga videoklippet:

När man ser videon vill man bara tacka tillbaka och det gör jag nu för jättetrevliga 3 år tillsammans. Jag sa flera gånger ”Google Loves Me” för att även om min blogg är fortfarande liten finns jag med i sökningar som uppdateras nästan så snabbt som Aftonbladets nyhetsföde eller liknande. Bl.a. finns också mitt namn som förslag i sökningar och jag som försöker utveckla min blogg kan bara vara tacksam för det.
Tack Google för att du ”älskar mig”. Jag älskar dig tillbax. 🙂

5 Svar till “Google AdWords 10 års jubileum”

 1. Kicki december 29, 2010 på 13:50 #

  Grattis, va kul för dig! Ha det bäst o god fortsättning! Kram

 2. Mammabea december 30, 2010 på 12:20 #

  Hej kul att du gillar bloggen =) Har du redan boka till mammagalan? =)

 3. sabina&inda december 30, 2010 på 16:25 #

  hej elma , allt bra med dej idag:D?

 4. Blog of the year 2010 januari 1, 2011 på 16:50 #

  Hej,

  Nu går det att rösta på din blogg i ”Blog of the Year 2010” på Facebook.

  Lycka till

 5. Linn januari 1, 2011 på 20:25 #

  God fortsättning du med!

  Appen är rolig, hoppas du har glädje av den 🙂

Lämna ett svar:

Gravatar Image