Et cetera
0

Update

Och så kom det dags för uppdatering. Det var dags för länge sen, men jag bara orkade inte.

Idéer var många, jag fotograferade mycket också. Varje gång skulle jag säga ”Nu ska jag lägga upp det”, men så blev det inte. Jag hade såå mycket annat att göra att jag undvek all extra ”arbete”. Idag sov jag extra mycket och nu när jag sitter på jobbet kl. 4 på morgonen känner jag att jag orkar mer än vanligt. Under sommaren har jag jobbat extra mycket, jag har även skaffat ”jobb 2″ där jag jobbar natt. Jag var rädd att arbetstimmarna ska inte räcka så jag skaffade ett jobb till. Det var vid ett fel tidpunkt, men det kunde inte jag veta då. Många gick på semester och vi som blev kvar fick jobba extra mycket pga. brist av personalen. 250 timmar på en månad är mycket, men man kan överleva det om man börjar och slutar vid samma tid varje dag, men att variera med fyra pass och ha 5 lediga dagar per månad kan få slut på den starkaste personen. Och jag är slut nu, det är jag. Hoppas bara att september ska var bättre för att jag känner som att jag vill ha mitt liv tillbaka. Jag vill göra mycket. Jag vill titta på min nya Tv-n, som jag väldigt sällan kan göra, så att den första känslan av glädje om en nyskaffat leksak finns kvar fortfarande, även om det är en månad nu som jag köpte den. Jag önskar mig några lediga dagar i rad så att jag kan göra storstädning hemma, men soliga dagar har passerat förbi, eller? Jag har gjort mitt bästa så att barnen inte för lida. Så snart jag var hemma så gjorde vi någonting eller gick någonstans. Jag försökte verkligen göra det bästa av allt och ge allt jag kan erbjuda och ännu mer, men pga. det hade jag väldigt korta vilostunder och nu mår jag kast. Som tur är, Miro tog pappadagar som han har kvar, så barnen var med honom hela sommaren och han var duktig och tog hand om det mesta hemma.

Jag har börjat med skolan igen och om jag lyckas läsa det som jag har kvar kan jag nästa hösten börja läsa vid högskola och då har alla dessa år av strid och kamp lånat sig. Ja, vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag leta efter bilder som jag kan lägga upp på bloggen. Med det här inlägget kommer det inte att sluta. Det lovar jag.

Wow. Det är tyst här ...

Var den första att starta konversation!

Lämna ett svar:

Gravatar Image