Et cetera
0

En natt till

En kväll på Tullinge station.

En kväll på Tullinge station.

Ja. Då var det dags att jobba igen. Jag var ledig ganska så länge så att säga. Från mån. kl.07 till tors. kl.23 men ändå känner jag att jag skulle behöva ta semester och mycket längre en. Men det ska jag fundera om. Jag ändå hade inte vilat dom dagar. Jag har tvättat, städat, skurat och om ni tycker att bygga sin hemsidan en hel dag är någonting lätt ja, då kanske hade jag haft min dag, men det känns inte så för min del. Jag har ont i ryggen, nacken och hela armen, men jag lyckades göra än hel del och ännu mer.

Ang. hemsidan, jag blev inte medlem på ett forum varifrån jag köpte min template. Tyckte att det var dumt att ge tusen spänn på allt tillsammans och att jag inte behöver hjälp från något forum, bara template. Bortkasstning av pengar om man ändå kan tillräckligt mycket om templetes, sidor, php osv. så att man kan göra det själv. Och så kom den dagen. Dag D brukar man kalla det. När jag skulle göra om allt och göra det snabbt. Till slut satt jag vid något Editor (Gud vet vilken, aldrig hört om den – aldrig använt den – rekommenderad på någon sida) och gjorde om dvs. översatt .mo och .po filer för att få fungerande sida på svenska. Om jag hade varit medlem på det forumet, skulle jag kanske kunnat ladda ner dom behövda filer, men så här kunde jag inte. Men nu är allt klart. Jag kan det och utan medlemskapet, men ändå var det dyrt. Det kostade mycket. Jag känner det i kroppen av all sittande och skrivande. 

Tänker nu, om någon annan också har Standard Theme och behöver sv_SE.mo ska jag gärna dela den med andra. Kanske någon annan kan spara på den också Det går inte att hitta någon fil, hjälp, problemfråga eller liknande ang. teman på internet, bara på forumet. Hur lyckades dom med det vet jag inte. Så det gäller att göra det själv eller betala det fet.
Nej, nu är jag framme, måste gå.

Wow. Det är tyst här ...

Var den första att starta konversation!

Lämna ett svar:

Gravatar Image