Et cetera
2

Today is the day!

Kom från jobbet för en timme sedan. Nu ska jag sova i ca 5 timmar för att sedan storhandla i Stockholm.

Återkommer då 😉

2 Svar till “Today is the day!”

  1. Desirée september 25, 2010 på 09:16 #

    Hejsan, tittade in…Hoppas allt ordnar sig! Kram

  2. Annelie oktober 16, 2010 på 06:09 #

    hej är gärna din blogg vän jag kommer följa dig när denna kommentar är skicka ska klicka då ..kan du följa mig? håller gärna kontakt.=) usch det var inte kul det med din farfar och det hon sa men vet du försök göra grejor som du tycker om istället för och tex stänga in sig och gråta prata om problemet med någon nära vän jag förstår din situation har en farfar som är dement så jag ve hur det känns du kan alltid prata av dig hos mig på msn eller så msnen står under profilbild. Jag tänker brar på min farfar som positivt …att han är gammal och ingen kan ändra på det hur mkt man än önskar att ens släkt slipper lida vid ålderdom. Var istället glad över att din farfar fortfarande lever ell?
    tänk på era fina stunder i hop och gör kul saker där han bor i hemmet osv besök honom korta stunder ta vara på varje ögonblick som ni har kvar rätt som det är så försvinner han och du har bara oroat dig istället för att utnyttja din oro till det positiva hos din farfar du kommer må bättre även om det är tufft talar ur egen upplevelse =) bara tips kram annelie

Lämna ett svar:

Gravatar Image