Et cetera
0

Godmorgon !

F.. vad jag sov jättelääänge, från 10-19 igår för att sedan vakna en stund, somna igen runt 22 och sova till 05:30. Helt tokigt eller hur? Men så blir det om man är extrem trött.

Kortfattat, så här såg mina dagar ut …

Torsdag:

 • Vaknar kl 05
 • Jobbar 08 til 14
 • Tandläkare kl. 15:15
 • Mc Donalds med barnen
 • Handlar Halloween kostymer
 • Hem
 • Sover en och en halv timme.
 • 22:10 tar bussen
 • Jobbar från 23 till 07

Fredag:

 • Kommer hem från jobbet runt 08
 • Städar hem 09 till 14

(bl.a. sorterar jag barnets leksaker, böcker, lägger in nya batterier i leksaker som inte funkade (var tvungen att köpa 16 AA och en sådan stor och fyrkantig) sorterar bort mer en halva leksaker som barnen har och allt eftersom jag tittade på snacket på TV 4 – Efter 10 om hormonstörande kemikalier.)

 • Badar 14 till 14:30
 • Sover 14:30 till 21:30
 • 22:10 tar bussen
 • jobbar 23 till 07

Lördag:

 • Kommer hem runt 08
 • Sover till kl. 16
 • Bus med barnen till kl.19
 • Sedan tvättstuga och också ordnar jag och M allt inför morgondagens familjebesök.
 • Vi somnar ganska sent.

Söndag:

 • Vi vaknar 08:30 – ny tid
 • Frukost, bad och massor annat
 • Familjen kommer runt 11:30
 • Familjen går runt 14:30
 • Lugnt till 18:30
 • Sedan sover jag till 21
 • Tar bussen 22:10
 • Jobbar 23 till 07

 Att jag sov genom hela måndagen det skrev jag redan och det är inte alls konstigt till slut.

Såklart skrev jag inte allt, det finns massor småsaker vi gjorde förutom det nämnda, men detta är tillräckligt att man ska förstå varför kan det gå flera dagar innan jag uppdaterar bloggen. Jag älskar att blogga, men jag kommer alltid att prioritera allt annat framför bloggande. Sedan brukar jag blogga från jobbet när jag har tid, men dom här dagar orkade jag inte och nästa gång när jag säger att jag hade jobbiga dagar och att jag inte hann höra av mig, då vet man ungefär vad det gäller.

 Idag är jag hemma och barnen också och vi ska komma på något roligt att göra, men nu gäller det frukost för de.

Wow. Det är tyst här ...

Var den första att starta konversation!

Lämna ett svar:

Gravatar Image