Et cetera
0

Kängor

Hur mycket otur kan man egentligen ha? 

Jag hade ett par samma ECCO kängor under fyra vintrar och jag kunde inte bli mer nöjd, alla deras skor är så klassiska modeller och håller bra att jag aldrig tänkte på deras åldern. Men fyra vintrar är ganska lång tid och i slutet av förra vintern fick jag några håll i de. De håll inte längre bara. 

Så nu skulle jag köpa ett par nya av samma märke och jag hittade ett par skitsnygga i skoaffären i närheten, 

Är inte de fina? 🙂

 

men jag tänkte återkomma om en vecka eller två, och då igår kommer jag sådär jätteglad, tjejen är redo – ska handla, men ser att de inte ligger på plats. Jag visste direkt att de tog slut och det fick jag bekräftad, men jag fick veta en oönskad sak till, att det inte går att få tag i dom längre. De kommer inte att ha dem i lager igen. Vilket ansiktsuttryck skulle du ha? Precis, den hade jag 😛 

Efteråt kommer jag hem och ber pappa Google för hjälpen och han hittar åt mig någonting ännu bättre på ECCOs hemsida, 

Men de här är ännu finare 🙂

 

men de finns bara i storlekar 41 och 42 :/ Ahhhhh ! 

Nej, jag måste till Stockholm och kolla om de finns kvar i några av deras butiker. Dem första har jag hittat någonstans på internet och i lager, men nu är jag sugen på att köpa det andra paret. 

Det finns ett tredje par också, vilka är fina men ljusa och står som reserv på min lista. 

Siberia heter alla tre par.

 

Snacka om ett I-landsproblem 🙂

Wow. Det är tyst här ...

Var den första att starta konversation!

Lämna ett svar:

Gravatar Image